Навигация

Общи условия

 

Уважаеми клиенти, тук имате възможност да се запознаете с подробните условия на Ники Ем Туроператор, те са неразделна част от вашата заявка по искана от вас услуга.

 

В А Ж Н А   И Н Ф О Р М А Ц И Я   !!!

ВАЛИДНА ЗА ВСИЧКИ ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ СЛЕД 02.07.2014 Г.

 

3. СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ

Министерството на външните работи уведомява, че в съответствие с публикувания на 11.04.2014 г. в Държавен вестник на Република Турция закон, на територията на страната няма да се допускат чужди граждани, валидността на документа за международно пътуване на които е по-малка от 60 дни от последния ден на планирания престой на турска територия. Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Турция да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с новите изисквания.

„Публикувано в сайта на МВнР в 16:07часа на 30.04.2014 г.“

 

2. ОТНОСНО:  ПРАВИЛА ЗА БАГАЖ

Салонен багаж /ръчен/

В салона на превозното средство е разрешено качването на един брой ръчен багаж с максимални размери 40x30x25 см. Той трябва да се побира в мястото, предназначено за багаж над  седалките.

Забранено е качването и консумацията на храна в салона на автобуса.

 

Багажно отделение

Всеки турист има право да качи в багажното отделение на превозното средство, с което ще  пътува,  само една бройка багаж с максимални размери 56x45x25 см.

Всеки багаж, надвишаващ определените размери, ще бъде качен само при възможност /наличност на свободно място/ и срещу такса от 50.00 лв.

 Таксата се заплаща на място срещу квитанция. Фактурите се получават от офиса на агенцията.

 

1. У В Е Д О М Л Е Н И Е

 

Уважаеми клиенти,

 

ОТНОСНО – разширяване на валутните маржове и новата политика относно курс "купува" на EUR, на всички обменни бюра в гр. София, поради текущата ситуация на банковия пазар в страната, и започналото повишаване на цената на дизеловото гориво 

 

Ви уведомяваме,

 

може да се наложи да се събира допълнителна такса към пакетните цени в минимален размер от 10.00 лв. на човек – еднократно.

Таксата ще се начисли автоматично при повишаване на цената на дизеловото гориво над 2.58 лева за литър по цени Лукойл България.

 

Такса ще се дължи от всички туристи, пътуващи по автобусните програми на „НИКИ – ЕМ” ЕООД, с потвърдени и платени резервации за предстоящи дати на пътуване, както и за нови резервации. 

 

Таксата ще може да бъде заплатена: в брой в офиса, по банков път или в деня на отпътуване на автобуса.

03.07.2014 г.                                                                                                 НИКИ ЕМ” ЕООД

 


 

Информация-бланка към ДОТП (Договор за организирано туристическо пътуване)

Общи условия към ДОТП (Договор за организирано туристическо пътуване)

 

Информацията публикувана в този сайт е с рекламна и информационна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл. 80 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Ники ЕМ ЕООД.

ВходРегистрирай се


Интересно

... а също така попитайте и за новите ни предложения за ПРОЛЕТ и ЕСЕН 2020... резервирайте!!!

Започнаха записванията по програми ПРОЛЕТ и ЛЯТО 2020г. !!!- Вижте, Проверете, Сравнете цени и се ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ !!!

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2020: Турция, Черна Гора и Гърция - о. Евия - ТОП Предложение!!!

ОЧАКВАЙТЕ - Почивки 2020 Албания, Гърция - о. Евия и Черна Гора - всяка седмица отпътуване от м.Май  

Регистрирайте се

и станете "Клуб клиент" на Ники М и пътувайте с отстъпка !

Оторизация до 24 часа. 

Цените за резервации са валидни не само онлайн!